1294404347_1.jpg1294404365_2.jpg1294404365_3.jpg

STEDENTRIP Valencia: CULTUUR & STRAND!

Valencia; dé stedentrip bestemming in opkomst en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Lonely Planet zette de gezellige Sinaasappelstad op de vijfde plaats van hun Citytrip Top #10. Valencia heeft dan ook alles: een knus historisch centrum, prachtige pleinen en fonteinen, moderne musea, stadsparken en stadsstranden en vele goede tapas- en paellarestaurants. Ook voor kinderen is Valencia een leuke vakantie bestemming; bezoek met hen de dierentuin, het Turia Park en het Oceanografic aquarium.

reisverzekering spanje

Als u op vakantie gaat naar Valencia en liever geen risico neemt met uw bagage en waardevolle spullen zoals foto- en videocamera´s kan het een goed idee zijn een reisverzekering af te sluiten. Zonder zorgen op vakantie met een goedkope reisverzekering !
Een reisverzekering hoeft, zeker voor bestemmingen binnen Europa, niet duur te zijn. Als u veel reist is het handig een doorlopende reisverzekering af te sluiten, in plaats van een kortlopende reisverzekering waarbij u alleen tijdens uw stedentrip naar Valencia verzekerd bent. Indien u nog meer zekerheid wenst kunt u ook aan een annuleringsverzekering denken. Een verzekeraar die u zou kunnen overwegen is Zelf.nl Reisverkeringen, specialist in kortlopende en langlopende reisverzekeringen.


waar ben ik voor verzekerd?

Waar u voor verzekerd bent in Valencia en de rest van Spanje verschilt natuurlijk per verzekeringsmaatschappij en type reisverzekering, dus lees altijd goed de polis door. Doorgaans bent u met een reisverzekering verzekerd tegen verlies en diefstal van uw bagage en (reis)documenten. Soms bent u ook gedekt wat betreft wettelijke aansprakelijkheid, en krijgt u hulp in het buitenland als u deze nodig hebt. Kinderen zijn soms gratis meeverzekerd.

Let als u een verzekering afsluit goed op de polisvoorwaarden en de dekking. Zo willen sommige verzekeringsinstanties originele bonnetjes van uw aankopen zien, als u na bijvoorbeeld diefstal een claim indient. Doe bij diefstal ook altijd aangifte bij het politiebureau in Valencia. Een citytrip naar Valencia is niet bepaald een gevaarlijke onderneming, maar wat extra zekerheid is nooit weg.

Winkel ValenciaOceanografic Ciudad Valencia

Tip:
onder aan deze pagina vindt u betrouwbare aanbieders van vliegtickets, hotels en pakketreizen naar Valencia. Zo kunt u rustig de verschillende aanbiedingen vergelijken. 

VALENCIA
Vlucht & Hotel

1294303874_expedia.gif
Voordelige pakketreizen Valencia met Expedia Klik hier ...
TUI logo.png
Vliegticket en hotel Valencia in keer geregeld met TUI.nl. Klik hier ...
de jong intra valencia
Een goedkope stedentrip Valencia met reisburo De Jong Intra. Klik hier ...

Valencia
Vliegtickets

vliegtickets.nl
De goedkoopste vliegtickets naar Valencia zoeken via Vliegtickets.nl. Klik hier ...
1294303874_expedia.gif
Van Nederland naar Valencia. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...
vliegwinkel.nl
Worldticketcenter biedt o.a. vliegtickets naar Valencia aan. Klik hier ...

Valencia
Hotels

1293710761_hotels.gif
De leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Valencia Klik hier ...
Booking Valencia Hotel
Vergelijk alle soorten hotel in Valencia; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
Expedia
Stedentrip Valencia hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...